Warsztaty Kiszonkowe

Kiszone warzywa oprócz tego, że są smaczne, mają dobroczynny wpływ na nasz organizm. Zapraszamy Was na warsztaty kiszonkowe w ramach projektu Psie Pole w Akcji, które poprowadzi Joanna Komorowska, autorka bloga kulinarnego Apetyt na Kuchnię. Rozsmakujemy się w kiszonej cukinii z papryką i kiszonej dyni z pomarańczą, goździkami i cynamonem.

Więcej smakołyków i przepisów od prowadzącej na: apetyt-na-kuchnie.pl

  • Terminy i godziny: 20.11, godz. 11:00-13:00 oraz 27.10, godz.13:00-15:00
  • Wiek: 8+
  • Wstęp bezpłatny, obowiązują zapisy przez formularz zgłoszeniowy.
  • W razie pytań lub wątpliwości, prosimy o kontakt: katarzyna@fama.wroc.pl

Prosimy o zabranie własnych słoików i warzyw:

20.11.2021, godz. 11:00-13:00
Kiszona cukinia z papryką

  • 1 średnia cukinia
  • 1 czerwona papryka
  • 1 papryczka chilli
  • Słoik 0,9 litra lub 1 litrowy

27.11.2021, godz. 13:00-15:00
Kiszona dynia z pomarańczą, goździkami i cynamonem

  • 1 średnia dynia hokkaido
  • Słoik 0,9 litra lub 1 litrowy

Słoik wypelniony kisonymi warzywami
Zdjęcie słoika z kiszonkami.
Zdjęcie kiszonych warzyw w słoiku.
Zdjęcie kiszonych warzyw.

Zapisz się na warsztaty kieszonkowe z Joanną Komorowską w ramach Psiego Pola w Akcji.


Administratorem danych osobowych jest Miejska Biblioteka Publiczna z we Wrocławiu (ul. Sztabowa 98, 53-310 Wrocław). Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych jest dobrowolne, bez niej jednak nie będziemy mogli zamieścić Pani/Pana na liście uczestników wydarzenia. Ma Pani/Pan prawo do wglądu do swoich danych, poprawienia danych oraz usunięcia danych na żądanie. *

* pola obowiązkowe